Fašiangové popoludnie & KARNEVAL

30.01.2016 15:00

Keďže je fašiangové obdobie, opäť sme sa zabávali. V sobotu 30. januára 2016 popoludní o 15 hodine prichádzali deti v sprievode svojich rodičov či starých rodičov do Pastoračného centra, ako do kráľovstva rozprávky. Postavičky rôzneho druhu, farieb a hlavne rozžiarené očká detí naznačovali, že sa chcú zabávať.

Zazvonil budíček a celé sme to odštartovali scénkou. Zobudili sme Veroniku, ktorú sme obliekli - jednoducho „za bábätko“. Vtipným spôsobom a otázkami sme sa dostali medzi deti a slovo sme odovzdali ŠAŠOVI – ktorý celý karneval slávnostne otvoril. Všetkým bolo jasné, že pod touto maskou sa skrýva náš duchovný otec Marián.

Piesne, tance, rôzne súťaže a hry sprevádzali toto fašiangové popoludnie. Zabávali sa nielen deti, ale každý, kto chcel zažiť príjemný čas v kruhu svojich priateľov. Počas oddychu sme si pochutnávali na rôznych dobrotách. Každý prispel svojím kulinárskym výtvorom a bolo naozaj z čoho vyberať.  

Spestrením programu bola aj tombola. Každé dieťa bolo odmenené, ako i niektorí dospelí. Žrebovali sme so všetkých zaregistrovaných, čo bolo 56 detí a 75 dospelých. Radosti a zábavy nebolo konca kraja…..

Vďaka patrí nášmu duchovnému otcovi, ktorý podporil toto podujatie. Všetkým, ktorí pomáhali pri príprave a zrealizovaní karnevalu, gazdinkám...... Napokon všetkým, ktorí prijali pozvanie, prišli, aby sme tak spoločne vytvorili krásnu rodinnú atmosféru. Účasť naznačuje, ako sa naša duchovná rodina krásne rozrastá.

VĎAKA! Bolo nám fajn a tešíme sa opäť!

 

Mária Novosedlíková

 

Fašiangové popoludnie 2016

Táto fotogaléria je prázdna.